Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņi, Bērzciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 29243392 - Māris
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņkrasti”.

Esam izveidojuši jaunu veselības uzlabošanas vietu, lai veicinātu Jūsu veselību un pilnvērtīgu atpūtu. Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņi”.

Atrodamies ciematā ar īpašu šarmu – Engures pagasta Bērzciemā, tikai divu minūšu attālumā no Rīgas jūras līča piekrastes, Engures dabas parka teritorijā.

Mūsu draudzīgā un profesionālā komanda palīdzēs jums uzlabot savu pašsajūtu un veselību, kā arī ievedīs aktīvās atpūtas pasaulē.

Pie mums jūs varēsiet izbaudīt kādu no sev piemērotākajām veselības veicināšanas programmām: Nedēļas nogales programma, Piecu dienu programma vai Nedēļas programma.

Mūsu vērtības: individuāla pieeja, draudzīga un profesionāla komanda, relaksējoša apkārtējā vide.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      tween (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk      Double (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākPirtis Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Pludmales Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Vasaras nometnes Skatīt vairākAktīvā atpūta    Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi Skatīt vairākFizioterapija, fizioterapeiti Skatīt vairāk   Biljards Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi Restorāni Skatīt vairākSolāriji Trenažieru zāles Skatīt vairākVingrošana, vingrošanas nodarbības Tenisa korti Skatīt vairākBāri Skatīt vairākAtpūta pie jūras Skatīt vairākDžakuzi SUP dēļu noma, īre Galda kērlings Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 230739
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1634461


RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Visi banneri