Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs

Tauriņi, Bērzciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 29243392 - Māris
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņkrasti”.

Esam izveidojuši jaunu veselības uzlabošanas vietu, lai veicinātu Jūsu veselību un pilnvērtīgu atpūtu. Piedāvājam mūsu Piejūras veselības un aktīvās atpūtas centru “Tauriņi”.

Atrodamies ciematā ar īpašu šarmu – Engures pagasta Bērzciemā, tikai divu minūšu attālumā no Rīgas jūras līča piekrastes, Engures dabas parka teritorijā.

Mūsu draudzīgā un profesionālā komanda palīdzēs jums uzlabot savu pašsajūtu un veselību, kā arī ievedīs aktīvās atpūtas pasaulē.

Pie mums jūs varēsiet izbaudīt kādu no sev piemērotākajām veselības veicināšanas programmām: Nedēļas nogales programma, Piecu dienu programma vai Nedēļas programma.

Mūsu vērtības: individuāla pieeja, draudzīga un profesionāla komanda, relaksējoša apkārtējā vide.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      tween (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk      Double (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākPirtis Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Pludmales Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Vasaras nometnes Skatīt vairākAktīvā atpūta    Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi Skatīt vairākFizioterapija, fizioterapeiti Skatīt vairāk   Biljards Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi Restorāni Skatīt vairākSolāriji Trenažieru zāles Skatīt vairākVingrošana, vingrošanas nodarbības Tenisa korti Skatīt vairākBāri Skatīt vairākAtpūta pie jūras Skatīt vairākDžakuzi SUP dēļu noma, īre Galda kērlings Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 230696
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1634461


IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Visi banneri